Tulostusratkaisut

Picten tulostusratkaisut ovat edullinen ja helposti budjetoitava palvelu. Parhaimmillaan pakettiin kuuluu laitteen, värien, huollon ja ylläpidon lisäksi myös arkkien tulostus.

Tarjoamamme tulostusratkaisut tehostavat yrityksen arkea

Tulostimia ja tulostuspaketteja löytyy moneen lähtöön pienistä laitteista suuren kokoluokan tulostimiin. Tulostimen valintaan vaikuttaa tarve – valitse tulostin, jossa on kaikki tarvitsemasi toiminnot. Sama pätee tulostuspakettiin – valitse tarpeitasi vastaava paketti. Olemme monipuolisten IT-ratkaisujen ammattilainen, joka osaa suositella sinulle sopivaa tulostuspakettia.

Toimitamme tulostusratkaisut avaimet käteen -periaatteella. Laite, värit, huollot ja ylläpito sisältyvät kaikki hintaan. Monipuolisimmassa Print356-tulostusratkaisussa asiakas vastaa vain ja ainoastaan tulostuspapereiden hankinnasta. Kaikki muu kuuluu kuukausihintaan – myös valitsemasi määrä mustavalko- ja/tai värillisiä sivuja kuukaudessa.

Print356-tulostusratkaisu

Normaalisti kaikki tulostusratkaisut sisältävät laitteen, värit ja muut tarvikkeet sekä huollon että ylläpidon. Ainutlaatuiseen Print356-tulosratkaisuun kuuluu lisäksi valitsemasi määrä mustavalko- ja/tai väritulosteita per kuukausi.

Tulostin ja tulostinpaketti paketti kannattaa valita tarpeiden pohjalta. Mitkä kaikki toiminnot ovat sinulle tarpeellisia? Mikä tulostimessa on tärkeää – esimerkiksi nopeus vai väritulostuksen laatu?

Käytännössä asiakas vastaa vain ja ainoastaan tulostuspaperin hankinnasta, me hoidamme kaiken muun huollosta tarvikkeisiin.

Picten tulostusratkaisut ovat edullinen ja helposti budjetoitava palvelu

Prin365 on helppo, vaivaton, joustava ja ympäristöystävällinen tulostusratkaisu.

  • Yksikertainen ja mukautettava
  • Läpinäkyvä ja joustava
  • Vaivaton – huolto ja tarvikkeet kuuluvat pakettiin
  • Mahdollisuus käytännössä rajattomaan tulostukseen
  • Ympäristöystävällinen

WorkForce Pro -tulostimien energiankulutus on jopa 96% pienempi kuin normaaleissa tulostimissa. Nämä laitteet ja koneen osat ovat myös kestäviä, mikä vähentää jätteen määrää jopa 94%.  Kaiken kaikkiaan Print365 on erittäin luontoystävällinen ja energiaa säästävä tulostusratkaisu.

Print365-tulostusratkaisu:

  • alkaen 35 e / kk

All You Can Print – kaikki, mitä voit tulostaa

Rajattomat tulostusratkaisut, joiden kuukausihintaan sisältyy tulostus! Poikkeuksellista, mutta totta. Print365- paketti sisältää laitteen, värit, tulostukset, huollon ja ylläpidon. Helppoa ja huoletonta tulostamista huippulaadukkaalla ja nopealla koneella!

  • Max 8300 arkkia / kk
  • Alkaen 189 e / kk

Kysy lisää »

Picte – monipuolinen IT-kumppani

Meiltä saat yrityksesi kaikki puhe-, IT- ja tulostusratkaisut samasta paikasta. Teemme kaikkea tulostusratkaisuista puhelinvaihteisiin ja palvelimiin. Yksikään palvelupaketti ei ole samanlainen kuin toinen, kaikki ratkaisumme ovat yksilöllisiä ja räätälöityjä kokonaisuuksia. Olemme kumppanisi – haluamme toimia yrityksesi parhaaksi ja parantaa liiketoimintasi laatua sekä kannattavuutta.

Kiinnostuitko?

Haluatko tietää lisää tulostusratkaisuista? Ota yhteyttä, niin haarukoidaan yrityksellesi sopiva tulostusratkaisu.

- 09 8553 550