Puhelinvaihde parantaa asiakaspalvelua

Puhelinvaihde ja muut puhelinjärjestelmät mahdollistavat sujuvan kohtaamisen yrityksen ja asiakkaan välillä. On äärimmäisen tärkeää, että asiakkaiden puheluihin vastataan nopeasti ja että asiakas saa oikean henkilön kiinni. Pahimmassa tapauksessa menetetty puhelu voi olla menetetty kauppa, joten kaikkiin puheluihin vastaaminen on ensiarvoisen tärkeää – sekä yrityksen tuloksen että asiakkaiden tyytyväisyyden kannalta.

Tehokkaampi asiakaspalvelu

Pitkät jonotusajat, varattuihin numeroihin yhdistämiset, ohjaukset väärälle henkilölle ja tilanteet, joissa yhdistäminen on mahdotonta, ovat valitettavan tuttuja tilanteita meille kaikille, eikä tällainen toiminta anna asiakkaalle hyvää kuvaa yrityksestä. Oikein rakennettu puhelinvaihde nostaa asiakaspalvelusi uudelle tasolle!


Puhelinvaihde ja suuremmatkin puhelinjärjestelmät Picteltä - parasta palvelua puhelimitse.

Puhelinvaihde sopii sekä isoon että pieneen yritykseen

Vaihde voidaan toteuttaa minimissään kahteen puhelimeen – isoimmat puhelinjärjestelmät koostuvat jopa tuhansista puhelinvaihteeseen liitetyistä käyttäjistä.

Yrityksen ei tarvitse olla iso hyötyäkseen puhelinjärjestelmästä, päinvastoin – pienissä yrityksissä asiakaspalvelun merkitys itse asiassa korostuu. Kun yritys on suhteellisen pieni, asiakkaat odottavat saavansa yhteyden yritykseen erittäin nopeasti. Nopea asiakaspalvelu on puhelinjärjestelmän ytimessä.

Nopeuden lisäksi olennaista on oikean henkilön tavoittaminen. Palvelu mahdollistaa puheluiden helpon siirron ja ohjauksen eteenpäin oikealle taholle.

Kysy lisää »

 

Puhelinvaihteen ominaisuuksia

  • Puheluiden helppo yhdistys ja ohjaus
  • Mobiilialaliittymät
  • Ryhmäpuhelut ja välipuhelut
  • Puheluiden poiminnat
  • Tiedotteet ja takaisinsoittolupaukset
  • IVR-valikko

Vaihde on täysin räätälöitävä kokonaisuus. Puhelinjärjestelmät räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Mukaan otetaan vain tarpeelliset ominaisuudet ja turhat karsitaan pois. Ota yhteyttä ja kutsu meidät kartoituskäynnille, niin keskustellaan asiasta lisää.

Voit tutustua myös tarjoamiimme mobiilivaihteisiin ja Call Center -palveluihin.

Puhelinvaihdetuotteet

  • Puhelinjärjestelmät Avayalta, maailman suurimmalta puhelinjärjestelmävalmistajalta.
  • Unify on Euroopan myydyin puhelinyksikkömerkki.

Avaya logoUnify logo

ICT-ratkaisut ja puhelinjärjestelmät kokonaisvaltaisesti

Pidämme huolta asiakkaidemme ICT-ratkaisuista kokonaisvaltaisesti. Palvelumme pitää sisällään muun muassa puhelinjärjestelmät, tulostusratkaisut, langattomat verkot, palomuurit ja VPN-yhteydet. Tarjoamme parasta mahdollista laatua ja palvelua asiakkaillemme.

Asiakaspysyvyytemme on huippuluokkaa. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. Tarjoamme parasta mahdollista ICT-palvelua viimeiseen yksityiskohtaan asti. Tarjoamme puhelinvaihde- ja ICT-ratkaisuja pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Toimialueemme kattaa toki koko Suomen.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

- 09 8553 550